Till toppen

Jolie 2 månader

Godmorgon! Tänk er, i söndags blev Jolie 2 månader. Galet! Jag tycker det känns som att vi har haft henne i 5 månader minst. Tänkte uppdatera lite om vad som har hänt den senaste månaden.

1. Kollar förvånat på sina egna fötter och händer. Hon blir så skelögd när hon kollad på händerna så att svärmor var tvungen att lämna för att hon såg så läskig ut haha! Ögonen fastnar sedan i den positionen i några sekunder så vi får försöka få henne att titta på något längre bort för att "återställa" ögonen. Vårat älskade lilla pucko 😍
2. Hon ser längre. När hon bärs runt i huset så kan hon fästa blicken på tavlor osv.
3. Hon babblar och pratar för fullt
4. Ler mycket mer och väldigt ofta
5. Starkare nacke, men att lyfta på huvudet är fortfarande inget hon gillar.
6. Älskar mönster. Det bästa hade varit om vi hade tagit med henne till ett museum med abstrakt konst. Då hade hon varit i paradiset.
7. Att stirra i böcker och tidningar är fantastisk! Oavsett om de handlar om aktier eller babblarna.

Här kan du läsa om vad som hände första månaden

Kolla en tass!

0 kommentarer

In your face tantjävel

Kommer ni ihåg att jag skrev i ett tidigare inlägg om en tant som hade sagt "usch vad färgglad du var" när jag var ute och promenerade för någon vecka sedan? I hennes ära har jag nu köpt en ny supertunn neonrosa vindjacka på Gekås. Skulle man släcka ner allt så hade jag kunnat lysa upp en hel stad likt ett kärnkraftverk genom att bara dra på mig denna. Helt klart värt att lägga de 99 kronorna i hopp om att vi ska mötas igen så att hon får se min nya trista jacka 😂

0 kommentarer

Flygande ekorre

Nu har jag analyserat blogg.se's nya app och jag skulle säga att den får 3 av 5 stjärnor. Den funkar bra för det mesta men buggar lite till och från. Men det absolut sämsta är att man inte kan välja storlek på bilderna. Så jag som alltid har 1000 pixlar på bilderna får nu någon standard storlek vilket jag absolut inte vill. Jaja, jag hoppas de ändrar detta snart.

 

Idag var vi hängt lite med våra vänner. Ett tips är att skaffa vänner med pool så kan man komma och våldgästa lite då och då. Som tur är dessa vänner oerhört trevliga också haha. Tänk vilken dröm att ha en pool i trädgården. Jag hade i och för sig kunnat nöja mig med en utomhus-jacuzzi. Det hade väl fått funka det med.

 
 

Här ser ni min lilla putmage som är kvar. Har nog gått ner allt förutom huden då som ska dra ihop sig mer. Jag anser att jag ser ut som en flygande ekorre just nu. Hoppar jag från en gren skulle jag lätt kunna dra ut huden i sidorna och sexigt glida genom luften. Snacka om partytrick!!

 
0 kommentarer